CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, June 20, 2009

: : TaGS : : Award dari Aishah Untuk Izhan


Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.
1-Nama dia Nurul Aishah Binti Mohamad.
2-Ada jawatan dalam Perwakilan Mahasiswa(Setiausaha JPM MIIT)
3-Orang Besut..Suka makan budu.Demam kalau tak makan dalam sebulan.
4-Berkulit putih.Make-up semula jadi or tidak tu aku tak tahu!!
5-Bagus buat kerja sampai Prof Roslan (Dekan) sayang.huhu

Setiap blogger mesti menyatakan 5 fakta/5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

LIMA FAKTA tentang diri aku :
1-Berpersonaliti "Biru"( Sensitif,romantik,telus buat kerja dan banyak lagi)
2-Aku suka buat lagu dan menyanyi.
3-Seorang je anak lelaki dalam adik-beradik.Anak pertama pulak tu!
4-Selalu bersendiri bila tiada orang yang faham akan hati aku.
5-Aku ikhlas dengan setiap perkataan yang aku luahkan.Mungkin tak siapa tahu disebalik hatiku.

LIMA HOBI aku :
1-Suka menyanyi.
2-Melalak dalam bilik air.Serius aku tak main2!
3-Ermm suka drive sambil senyum kat kereta yang berhenti sebelah( Masa jam).
4-Ni pelik sikit..suka tengok kaki sendiri sebab kasut aku saiz 10/11 !!!
5-Suka tengok gambar Huda!!

Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.
1-Huda ...dia ada 13 ekor kucing kat rumah! aku sayang sama Huda!!
2-Ika huhu ada banyak bintang ka blog dia..
3-ahsfantasy24 huhu aku tak tahu nama sebenar dia!!
4-Idafisa
ermm banyak warna dalam hidup dia..hehe
5-Ieda blog dia ni ceria..

Sekian Dariku!!



9 comments:

aisHa 'S' said...

woit..pe ni..?
Dekan sayang..?
nampak sgt tipu..
dekan pn xingt aku sape..
huhu

amiraizuddin said...
This comment has been removed by the author.
amiraizuddin said...

hobi yang tak tahan tu..
he he..

~ieDa~ said...

Wahh!Thank U for the award..!
Nie nk amek award n pegi buat tag..! :>

Anonymous said...

Discount RX Pharmacy - Cialis, Viagra, Levitra, Tamiflu. Get Cheap Medication online. Buy Pills Central.
[url=http://buypillscentral.com/about_en-us.htm]Order Discount Viagra, Cialis, Levitra, Tamiflu[/url]. rx generic pills. Cheap medications pharmacy

Anonymous said...

Today it's more enigmatical to safe keeping divergent medical companies cheap Cialis now, unusually those who dispense their meds online.

Anonymous said...

Our decorous stand by team of steep proficient pharmacists resolve take you buy Viagra Online, consulting on multifarious healthiness questions.

Anonymous said...

I am assured, that you are mistaken.

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum60-prostitutki-poltavy-i-oblasti.html]Проститутки Полтавы[/url]